Ankara İl Başkanlığı

İl Başkanımız Ali Güven’den 10 Kasım mesajı İl Başkanımız Ali Güven’den 10 Kasım mesajı

10 Kas 2020

İl Başkanımız Ali Güven’den 10 Kasım mesajı

Kurucu İl Başkanımız Ali Güven, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve fahri Ankaralı hemşerisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 82. yılında bir mesaj yayınladı.

Ali Güven’in 10 Kasım mesajı:

“Milli Kurtuluş Savaşı’mızın önderi, Cumhuriyetimizin ve istiklalimizin banisi; Ankara ve Ankaralıların fahri hemşerisi Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün fani dünyaya veda etmesinin üstünden 82 yıl geçti.

‘Umutsuz durum yoktur, umutsuz insan vardır. Ben hiçbir zaman umudumu kaybetmedim’ diyerek yeni bir umudun kapısını araladığımız bu günlerde bizlere de ilham kaynağı olan; muasır medeniyetler seviyesine çıkmak için tek ihtiyacımız olanın çok çalışmak olduğunu salık veren Atatürk’ün tüm Ankaralıların kalbindeki yeri bambaşkadır.

27 Aralık 1919’da Dikmen sırtlarından bu şehre ilk giriş yaptığı gün; bu küçük kasabanın büyük bir milletin direniş ve mücadele merkezi olduğuna inanmıştı. Bizler 101 sene sonra; onun çok sevdiği Ankara’sına layık olmak için; Türkiye’yi müreffeh yarınlara taşımak için çok çalışacağımıza söz veriyoruz.

DEVA Partisi Ankara İl teşkilatının tüm fertleri olarak; Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü ebediyete intikalinin 82. Yılında sevgi, saygı, özlem ve rahmetle anıyor; Cumhuriyet başkentine DEVA olacak kadrolarımızla hazır olduğumuzu ifade ediyoruz.”

ALİ GÜVEN

DEMOKRASİ VE ATILIM PARTİSİ ANKARA KURUCU İL BAŞKANI

  • İLGİLİ ETİKET:
  • #10
  • #ATATÜRK
  • #ALI GÜVEN

SONRAKİ HABER

İl Başkanımız ve Heyetimiz Siteler'de Yaşanan Fabrika Yangınını İnceledi

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

10 Kas 2020